ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Розваги / Знайомства / Чати

Додати сайт

21 Про любов знайомства шлюб
Знайти любов не так просто в сучасному світі. Пошук партнера через друзів, в барі або під час канікул не є найкращим рішенням. Приєднуйтесь до нашого сайту знайомств, ми допоможемо знайти любов і партнерів. Не дозволяйте собі чекати! Вже сьогодні приєднуйтесь і шукайте партнера - жінку або чоловіка вашої мрії!
22 Розважальний портал CDS
Розважальний портал мережі NETGROUP м.Івано-Франківська. Форум; Галерея; можливість створювати власні сторінки (блоги користувачів); розділ "завантаження"; цікаві новини, факти, статті.
23 Розважальний портал Raid.at.ua
«Raid.at.ua» - каталог сайтів із зручною рубрикацією і пошуком. «Raid.at.ua» - дошка оголошень. Сайт безкоштовних приватних оголошень в Україні. Вакансії, Авто, Нерухомість, Тварини, Ціни, Фото. Оголошення України. «Raid.at.ua» - розважальний портал з відеороликами різних жанрів. Відео з усього інтернету!
24 Сайт знайомств
Сайт знайомств з іноземцями для серйозних вiдносин, переписки, шлюбу i кохання. Ви реально можете познайомитися з чоловіком що стане вашою долею. Ми маемо найбільший архів фото і анкет чоловіків з багатих і благополучних країн.
25 Сайт розваг
Качай БЕЗПЛАТНО самі свіжіші музичні альбоми, фільми, ігри, софт, Online TV, Radio, Flash games, реферати, форум, роздача асьок та багато іншого...
26 Світ ПК.
Персональний комп'ютер
27 Тамада
Ресурс присвячений роботі ведучого (тамади) на різноманітних заходах починаючи від дитячих днів народженнь і закінчуючи великими дійствами на зразок фестивалів, презентацій тощо. Також розміщено багато інформації для самостійної організації свята.
28 Трускавецька гутірка
Чат "Трускавецька гутірка". Спілкування у реальному часі на різноманітну тематику. Чат є елементом проекту "Трускавецьке Інтернет-телебачення".
29 Форум АнтиЛамер
Загальний форум
30 Фото гарних дівчат
Фотографії гарних дівчат, знаменитостей та моделей
31 ЦІКАВО.ком - Цікавий сайт ДЛЯ ЦІКАВИХ ЛЮДЕЙ
Захоплюючі ЦІКАВІ новини з усього світу, ЦІКАВЕ фото та ВІДЕО про останні досягення людства. ВСЕ БЕЗКОШТОВНО. НайЦІКАВІші новини з цілого світу про автомобілі, компютери, мобільні пристрої, винаходи людства, свіжі дизайни, новітні технології ВСЕ найсвіжіше укомплектоване багатьма ФОТО та ВІДЕО. Для тих хто хоче жити вногу із часом.
32 ЧАт ВуЛик
Розмови про Любов і заради неї.
33 Червоноградська Соціальна Мережа
Червоноградська Соціальна Мережа. Новини з районів, конкурси, ...
34 ~InV!s~ team portal
Сайт присвячений популярній грі Counter Strike. Сайт належить клану ~InV!s~.
    1  2 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди