ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Техніка / Технології

Додати сайт

61 Ужгородська прикордонна державна контрольно-токсикологічна лабораторія
Сайт лабораторії, що надає такі послуги: -перевірка якості пестицидів -аналіз мінеральних добрив -аналіз рослинної сировини на -вміст отрутохімікатів -агрохімічний аналіз грунту -аналіз води на вміст пестицидів -визначення мінерального складу води -рекомендації з використання пестицидів та агрохімікатів -діагностика хвороб рослин, рекомендації щодо їх запобігання -консультації з боротьби зі шкідниками
62 УкрПлит - портал про технології будівництва, ремонт, нерухомість
Інформаційний ресурс про технології будівництва, ремонту, ландшафтного дизайну, нерухомості та інше.
63 Уроки Photoshop
Нові уроки фотошоп для початківців та досвідчених користувачів. Можливість скачати шрифти, стилі, рамки для фото
64 Установки індукційного нагріву
Установки індукційного нагріву (установки ТВЧ) для нагріву, плавки та загартування металу, пайки та напайки.
65 Устаткування безперервного транспорту.
Устаткування безперервного транспорту,проєкти транспортування конвєйєрами усіх типів взалежності від виду вантажу,разработка робочої конструкторської документації і виготовлення промислового устаткування,ремонт насосів,ГСТ-90,ГСТ-112 і імпортні.
66 УТС насосне обладнання
Продаж насосного обладнання
67 Феникс - установка кондиціонерів у Києві
В магазині кондиціонерів Phenix ви можете купити кондиціонери з офіційною гарантією від виробника. Великий вибір кондиціонерів з докладними технічними характеристиками. В магазині Феникс ви зможете отримати консультацію менеджерів, які допоможуть вам зробити вибір кондиціонера для вашої кімнати або квартири.
68 Фенікс - установка кондиціонерів у Києві
В магазині Феникс ви зможете отримати консультацію менеджерів, які допоможуть вам зробити вибір кондиціонера для вашої кімнати або квартири.
69 Фермаш - інтернет-магазин агрообладнання
Фермаш - оптовий склад аграрного, сільськогосподарського обладнання для птахівництва, свиноводства, рибоводства, зберігання і переробки зернових, бобових та інших сільськогосподарських культур.
70 Філімонюк
Інтернет магазин, який просуває свою продукцію на території України. Основним напрямком нашої діяльності є продаж автомобільної продукції німецької якості.
71 ФФІ – Економія пального 15-30%
Продукти, які продаються на сайті — виконує революційну дію на камеру внутрішнього згорання, що збільшує економію палива і зменшує шкідливі викиди вихлопних газів.
72 ЧП Агропостач – якісні запчастини для сільгозтехніки
Купити запчастини для тракторів, комбайнів, автомобілей, іншої с/г техніки
73 Швейний світ
Сучасні швейні машини більш технологічні і потужні, ніж кілька років тому. Саме тому до їх купівлі варто підходити серйозно, віддавши перевагу відомому бренду і перевіреного інтернет-магазину швейних машинок і аксесуарів для них. Мережа «Швейний світ» - це надійний партнер для тих людей, які бажають придбати недорого техніку від кращих виробників. Ми пропонуємо великий асортимент швейних машинок, аксесуарів для шиття. Гарантійне та післягарантійне обслуговування швейної техніки. Ми співпрацюємо з провідними виробниками швейної техніки, що дозволяє продавати техніку за оптимальними цінами. Якщо у Вас є питання, наші менеджери із задоволенням підкажуть особливості моделей.
74 Швейні машини
Салон швацьких машин Sewshop, є продавцем швацької техніки Brother, Janome, Singer, Jaguar і багатьох інших виробників якісного швацького устаткування і аксесуарів для шиття.
    1  2  3  4 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди