ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

  Каталог  
  Каталог :: Наука / Освіта

Додати сайт

181 Програмування для прикладних математиків
Програмування для прикладних математиків: бібліотека лекцій, методичок, алгоритмів, програм. Курсові, лабораторні роботи, наукові статті. Тести по програмуванню і математиці. Форум, об'явлення, новини. Професійна підтримка сайту.
182 Просто фізика
Даний блог займатиметься виключно задачами з фізики. А одним із головних завдань - створення розвязків збірника задач з фізики під ред. О.Я.Савченко.
183 Психологічна служба Миргородщини
Психологічна служба Миргородщини Полтавської області
184 Путильська ЗОШ
Офіційний сайт Путильської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
185 Рейтинги
Рейтинг викладачів
186 Реферати та курсові з будь-яких дисциплін на uawsi.com
Завітайте на наш сайт uawsi.com, де Ви знайдете величезну кількість навчальних робіт українською мовою безкоштовно. Понад чверть мільйона рефератів, курсових і дипломних робіт, шпаргалок і доповідей чекають на Вас. У нас є роботи на будь-яку тему і з будь-якої дисципліни: економіка і техніка, педагогіка і психологія а також право і не тільки. Ми викладаємо тільки найкращі та найякісніші роботи. Ми допомагаємо Вам безкоштовно і сподіваємося, що не дарма. Приходьте і дізнайтеся більше!
187 Реферати та курсові, контрольні та дипломні роботи для українських студентів - 4ua.co.ua
Завітайте на сайт 4ua.co.ua і знайдете більше двохсот тисяч рефератів та курсових, контрольних та дипломних робіт українською мовою, викладених тут для загальнодоступного безплатного використання. Широкий спектр представлених дисциплін: від економіки та права до природознавства та техніки допоможуть будь-якому українському студенту в навчанні і нададуть йому більше вільного часу для приємніших занять, ніж гризіння граніту науки
188 Решетилівський ДНЗ "Ромашка"
Офіційний сайт Решетилівського днз "Ромашка"
189 Решетилівський ДНЗ ясла-садок "Ромашка"
Адреса: ДНЗ ясла-садок Ромашка, вул. Шевченка, 8, с.Решетилівка, обл. Полтавська, 38400 Телефон: (05363) 2-65-39 E-mail: resh.romashka@gmail.com
190 Рівне Репетитор
Сторінка репетитора з фізики, математики, інформатики Юрія Миколайовича містить розв'язки до задач, статті, педагогічні поради, методичні розробки та дидактичні матеріали для проведення уроків і самостійної підготовки з вибраних предметів.
191 Рівненська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №27
Шкільний сайт ЗОШ№27 міста Рівне
192 Родина педагогів Зіневич
Зосередження та систематизація передового досвіду та новітніх педагогічних технологій у межах одного сайту у трьох основних напрямках: інформатика, робота соціальних педагогів і класних керівників для безперешкодного доступу та обміну інформацією.
193 Розумнічки
Сайт вчителя початкових класів
194 Рухотинський НВК
Сайт Рухотинського НВК,Чернівецької області, Хотинського району
195 сайт викладача
Цей сайт був створений для допомоги учням,вчителям в питаннях шкільного курсу фізики, інформатики, історії. Контент сайту в міру необхідності змінюється, частина матеріалів залишається для подальшого використання,. Ті матеріали, які втратили актуальність або в яких виявлені неточності (дефекти, "биті" файли), видаляються.
196 Сайт викладача Губарь Н.Л.
Сайт викладача математики Аграрно-економічного коледжу ПДАА Губарь Н.Л.
197 Сайт відділу освіти Уманської міської ради
Сайт відділу освіти Уманської міської ради
198 Сайт Візнюк С. Є.
Сайт викладачапрофесійно-теоретичної підготовки Державного навчального закладу "Чортківське вище професійне училище" Візнюк С. Є.
199 Сайт вчителя зарубіжної літератури та художньої культури
Для учнів, вчителів, батьків
200 Сайт вчителя інформатики
Сайт вчителя інформатики
    1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14 

  Логін:
  Пароль:
Книга Фріланс на західному ринку
Книга Фріланс на західному ринку

APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди