ГоловнаКаталогБлогРейтингЕ-Пошта 
 
 
Зробити домашньою у вибране  

Форуми -> Програмування -> Як в FreeReport записати в Memo дані?
 
programmer 22:11 28.02.2009 Цитувати № 1 [^]
 
Встановив FreeReport компоненти в Delphi.

Тепер в звіті потрібно записати дані в компоненту Memo.

ЯК це зробити?
 
Joe 22:29 28.02.2009 Цитувати № 2 [^]
 
Щось пр типу

Delphi
frReport1.FindObject('Memo1').Memo.Text:='Делфі рулить :)';


  Ім'я:
  Пароль:
Комп'ютерні мережі, 2-е видання
Комп'ютерні мережі, 2-е видання
магазин часов челябинск|как пройти собеседование в сбербанке
APServer | SiMan CMS | Лічильник відвідувань | Тека сайтів | Рейтинг | Форум | Лінійки малюкам | PHP Builder | Download | Шаблони сторінок | Посібник Smarty | Підручник PHP | Статті/Огляди | Розробка сайтів | Банерна мережа